Getuigen

Marktevangelisatie
Elke dinsdag staan we met een evangelisatiekraam op de weekmarkt in het centrum van Horst.  De weekmarkt begint om 9.00 uur en duurt tot 12.30 uur. In de kraam kunt u Bijbels vinden en eenvoudige Bijbelse boekjes, veel kinderboeken- en spelletjes, kinderbijbels, Cd’s, gedichtenbundels en allerlei soorten kaarten en bladwijzers. Kortom de moeite waard om onze kraam eens te bezoeken. Uiteraard wil onze kraam ook een ontmoetingsplek zijn, waar mensen terecht kunnen. Op een ongedwongen manier mogen we elkaar ontmoeten om over de blijde Boodschap te vertellen.

Kerstviering
De kerstviering wordt ingevuld met samenzang van bekende traditionele kerstliederen, de vertelling van de kerstgeschiedenis. Afgelopen twee jaren werd er medewerking verleend door het koor 'Levensvreugd' uit Horsteen. Tijdens de viering in 2019 bracht ook het Horster Zanggroep METalleMAN een aantal kerstliederen ten gehore. Na de Kerstviering is er volop ruimte voor ontmoeting onder het genot van koffie, thee of fris met iets lekkers. Een fijne avond voor het hele gezin! We heten u graag welkom!

Passie en Pasen
Op Stille Zaterdag is er een korte bijeenkomst voor iedereen die wil stilstaan bij het lijden en sterven en de opstanding van de Heere Jezus Christus. Door middel van lied en Schriftlezing gedenken we het lijden en sterven van de Heere Jezus Christus en vieren we Zijn opstanding uit de dood. De kinderen van de kinderbijbelschool verlenen hun bijdrage aan deze samenkomst.

Koffieochtend 'Samen-zijn'

 

Evangelisatie bezoeken
De evangelist bezoekt mensen die een bezoek hebben aangevraagd of graag een Bijbel of andere christelijke lectuur willen ontvangen.

Luisteren

Beluister onze diensten

Lees verder

Getuigen

Nieuws

Wij ontmoeten u graag in de kerkdiensten. In de maanden mei t/m september: elke zondag om 10.00 en 15:00 uur in kapel De Schuilplaats, Gastendonkstraat 2 in Horst. 

Zie voor de bijzondere diensten en door de weekse samenkomsten de homepage (onderaan).