Anbi-gegevens - Steun ons

Uw financiele steun is welkom op Iban: NL.45.RABO 0123.6362.21 t.n.v. Stichting Evangelisatie Limburg.

Schenken en nalaten

Bijzondere giften
Naast reguliere giften kunt u de stichting Evangelisatie Limburg op nog twee bijzondere manieren steunen: door middel van de periodieke schenking en de nalatenschap.

Periodieke schenking
Wanneer u de Stichting Vrienden Evangelisatie Limburg voor een langere periode structureel wilt steunen, is een lijfrenteschenking een aantrekkelijke regeling. Deze manier van geven, levert namelijk meer fiscaal voordeel voor uzelf op via belastingteruggave. Bij een lijfrenteschenking van ten minste vijf jaar is het jaarlijks te schenken bedrag zonder drempel aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Nalatenschap
Hebt u er wel eens over gedacht om een goed doel in uw testament op te nemen? Door de Stichting Evangelisatie Limburg tot legataris of erfgenaam te benoemen, zorgt u ervoor dat ons werk in de toekomst kan blijven doorgaan. Wanneer u gelden wilt nalaten, is het noodzakelijk om dit bij een notaris in uw testament op te laten nemen. U kunt daarin een legaat (bedrag of voorwerp) toekennen aan de Stichting Evangelisatie Limburg.

Voor meer informatie:

K. Timmer, penningmeester
Telefoon: 0345-623611
E-mail: jacobustimmer@gmail.com

ANBI

Belastingnummer R.S.I.N.
R.S.I.N.         Is 800427154

> Financiële ANBI-gegevens 2020
> Beleidsplan 2019

Luisteren

Beluister onze diensten

Lees verder

Contact
Stichting Evangelisatie Limburg
Anbi

Nieuws

Wij ontmoeten u graag in de kerkdiensten. In de maanden mei t/m september: elke zondag om 10.00 en 15:00 uur in kapel De Schuilplaats, Gastendonkstraat 2 in Horst. 

Zie voor de bijzondere diensten en door de weekse samenkomsten de homepage (onderaan).